Turul României, cu bicicleta

 • Martie, aprilie 2017: Cycling Romania – Gheorghe pedalează România

 

Mi-am propus ca anul 2017 să fie anul în care imi voi urma visurile indifirent de cât de imposibile pot părea la prima vedere. Doresc să promovez un stil de viața sănătos, deprinderea obiceiului de a face sport zilnic; doresc să le transmit tinerilor că trebuie să aibă țeluri bine stabilite, să țintească cât mai sus și să nu se ,,autolimiteze”, doar pentru că cei din jur le spun că ce își doresc ei este greu sau imposibil – să își urmeze visurile.

#TheLegendary2017 #GheorgheAndThe7Labours

 • Ianuarie: 50+ km Herăstrău Challenge accepted
 • Februarie: Gheorghe and the Mysteries of Venice
 • Martie: Cycling Romania – Gheorghe pedalează România
 • Septembrie: C(ristian)ycling G(heorghe)reat Britain
 • Octombrie: Gheorghe aleargă Franța
 • + 2 Surprize, surprize loading…

 Descriere: Cele 7 munci – nume inspirat din legenda lui Hercules, care a realizat cele 12 munci; fiind anul 2017, am ales 7 aventuri:

 • Ianuarie: 50+ km Herăstrău Challenge accepted                                                              

În prima provocare a anului voi alerga peste 50 km, doborându-mi astfel recordul de distanță alergată încontinuu până acum, acesta fiind de 50 km, parcurși în cadrul ultramaratonului montan Nifty Fifty.

-Am alergat 59 km.

 • Februarie: Gheorghe and the Mysteries of Venice (18-21 februarie)

Voi continua seria începută cu ,,Gheorghe and the Mysteries of Morroco”, prezentând și această aventură ca un film cu Indiana Jones.

Realizat.

 • Martie, aprilie: Cycling Romania – Gheorghe pedalează România

Acesta este cel mai mare proiect al anului. Traseul pe care îl voi parcurge pe bicicletă are aprox. 4000 km și intenționez să trec prin toate județele țării, începând din București și coborând spre sud, apoi vest, nord, est… – forma unei spirale, trecând prin toate județele țării.

 • Septembrie: C(ristian)ycling G(heorghe)reat Britain

De la Penzance la John O’Groats – refac traseul aventurierului Sean Conway, pedalând Marea Britanie de la sud la nord.

 • Octombrie: Gheorghe aleargă Franța

Aventura va cuprinde traseul din Paris până în Saint-Jean-Pied-de-Port, cunoscut sub numele de Chemin de Paris, având o lungime de aproximativ 800 km.

 • + 2 Surprize, surprize loading…

 

Turul României, cu bicicleta

Etapa I din The world’s longest duathlon Attempt, etapa doi începând în luna martie 2018 – alergare până la Roma, pe drumul făcut de Badea Cârțan –Primavara 2018 – RUN Badea Cârțan 

Voi alerga pe traseul făcut de Badea Cârțan – ,, Dorind să vadă cu propriii săi ochi momentele care erau mărturii ale istoriei poporului român, Badea Cârțan s-a hotărât să plece pe jos la Roma.  Ajuns acolo, Badea Cârțan s-a dus mai întâi la Columna lui Traian.”

 

 • Martie, aprilie 2017: Cycling Romania – Gheorghe pedalează România

Acesta este cel mai mare proiect al anului. Traseul pe care îl voi parcurge pe bicicletă are aprox. 4000 km; intenționez să trec prin toate județele țării, începând din București și coborând spre sud, apoi vest, nord, est – forma unei spirale, trecând prin toate județele României.

Traseu – Distanta

 

TRASEU

 

… traseul continuă prin toate județele (initial anunțasem că încep traseul din Botoșani, dar nu am reușit să transport bicicleta până acolo cu mijlocul de transport în comun)

 

Distanță totală – aproximativ 4500 km

 

Cauze

 

Filmul artistic românesc ,,Zalmoxis”

http://zalmoxis.info/sinposis/

Asociația pentru copii bolnavi de cancer P.A.V.E.L.

http://www.asociatiapavel.ro/

Agent Green

Alianța Română de prevenție a suicidului

 

IMPORTANT !!!

Tot în cadrul acestui proiect, încerc să găsesc parteneri(să promovez posibilitatea realizării unui curs de prim ajutor la nivel național), care sa colaboreze. pentru a organiza un curs de prim ajutor ce ar urma să fie predate la nivel national.

,,Nu multă lumea a auzit despre noi, dar cei care ne-au cunoscut, ne-au îndrăgit rapid când au văzut pasiunea și devotamentul cu care ne susținem cauza. Probabil te întrebi care este aceasta, dar înainte de toate aș vrea sa ne prezentăm. Suntem un grup de studenți mediciniști de la Univerisitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, care activăm într-o organizație non-profit și anume EMSA-Timișoara și care avem un scop comun: acela de a face România conștientă cu privire la rata de mortalitate, respectiv 13 decese la 1000 de locuitori conform statisticii din anul 2015, mortalitate pe care am putea să o diminuăm dacă oamenii ar avea puterea și cunoștiințele de bază să acționeze în acordarea primului ajutor.

Astfel, a luat naștere cauza noastră: aceea de a organiza și susține cursuri de prim ajutor în școlile și liceele din oraș, inițial, ulterior extinzându-ne activitatea și alte localități din județ.

Baza proiectului a fost creată, dar dezvoltarea lui presupune extinderea la nivel național, astfel încât Primul Ajutor în școli să fie predat în orice localitate a țării unde se dorește; de asemenea, suntem în căutare de studenți la medicină care în mod voluntar să se implice în susținerea și predarea unor astfel de noțiuni în raza localității de unde se afla. Putem conecta astfel ideea noastră prin pasiunea care ne unește: salvarea omului.

Suntem dispuși sa oferim sprijin în educarea și susținerea viitorilor coordonatori de cursuri dacă există doritori în această direcție.

Suntem interesați în a dezvolta relații de legătura cu toți cei care solicită ajutorul nostru în vederea conceperii unui plan premergător cursului de prim ajutor. Suntem deschiși la sugestii 🙂

Oricine crede în noi, și dorește să ne ajute poate dona orice sumă de bani în vederea achiziționării de materiale pe care le folosim la cursuri, iar dacă este necesar al deplasării noastre în țară. Donațiile se fac benevol, dar nu îndeplinesc o condiție obligatorie: susținem cursurile de primul ajutor atât timp cât avem materiale, oricui și în orice loc ne putem deplasa, indiferent dacă persoana în cauză donează sau nu. Însă, pentru a ne putea dezvolta la nivel național, avem nevoie de susținere și implicare din partea oricui ia puterea acțiunii drept exemplu.

O persoană care crede în noi și ne susține este Cristian Gheorghe, cel care, asemenea nouă crede în visele lui și vrea să facă România sănătoasă. Susținător al unui stil de viață sănătos și al dorinței de autodepășire, a decis să se implice activ intr-o problemă prezentă în societatea actuală: pasivitatea. Astfel, el a decis să își însușească cunoștiințele necesare în acordarea primul ajutor și să susțină ideea noastră prin locurile în care pedalează.”

 

CONTACT –   https://www.facebook.com/primulajutorinscoli/

 

(Am început să transmitem această idee și încercăm să discutăm cu cat mai mulți potențiali parteneri pentru a putea colabora pe un proiect mare-comun – astfel încât cursuri de prim ajutor să ajungă să se țină pe viitor în toată țara.)

 

Proiect personal 2 – doresc să promovez posibilitatea realizării – Centura Verde a Bucureștiului- (pădure in jurul Bucureștiului)

Sponsori

If you are interested in supporting my expeditions and would like to be part of it, please contact me.

 

FII PARTENERUL MEU!

Aventurile pe care încerc să le concretizez reprezintă provocari din toate punctele de vedere. De aceea doresc să atrag alături de mine parteneri de încredere și astfel, împreună, să ducem la bun sfârșit aceste proiecte.

DONAȚII ȘI SPONSORIZĂRI

Realizarea unuora din aventuri necesită resurse foarte mari. Prin urmare, orice sprijin va conta. Dacă poți să susții cu o donație sau o sponsorizare aceste proiecte, ți-aș fi recunoscător.

CRISTIAN GHEORGHE

BCR (Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Bucuresti, cod 030016)

SWIFT: RNCB RO BU

Cod IBAN: RO59RNCB0072129783020001

 

SPONSORI

 • Boromir

http://www.boromir.ro/

boromir

 • Hotel Nevis Oradea

http://www.hotelnevis.ro/

 

hotel-nevis-oradea

 • Students experience (Work and Travel)

http://www.studentsexperience.ro/

students-experience

 • Bjj Flow

https://www.facebook.com/flowbjjs/?fref=ts

bjj-flow

 • Casa Vânătorilor

Casa Vanatorilor

 

Susținători

https://www.facebook.com/RotaractClubLevant/

https://www.facebook.com/ClubulStudentilorURA/

 

 

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *